Apa kaitan antara Formula Income Seumur Hidup dengan bisnes simkad Tone Excel?

Adakah program Formula Income Seumur Hidup (FISH) ini ada kaitan dengan program referral Tone Excel?

 

Atau adakah sebenarnya salah satu tujuan, program Formula Income Seumur Hidup ini diwujudkan adalah bagi mendapatkan pengguna simkad Tone Excel?

 

Kita lihat dari segi konsep Formula FISH ini.

 

Program ini diwujudkan bagi memberi latihan dan juga penerangan kepada ahli-ahli berdaftar tentang pentingnya mempunyai pendapatan pasif sendiri.

 

Setelah ahli nampak betapa pentingnya ada pendapatan pasif, proses pembelajaran tidak terhenti setakat itu sahaja. Kini, ahli FISH ada pilihan, sama ada nak praktikkan dan take action atau memilih untuk tak nak buat apa-apa.

bisnes-simkad-tone-excel

Bagi mereka yang baru kenal pengasas program Fish ini, iaitu saudara Zamri Nanyan, beliau juga sebenarnya adalah salah seorang yang aktif dalam bisnes simkad Tone Excel. Malahan, beliau sebenarnya adalah seseorang yang mempunyai pangkat “Branch Center” dalam bisnes simkad Tone Excel ini.

 

Konsep bisnes simkad Tone Excel ini juga telah terbukti berupaya untuk memberi pendapatan secara pasif apabila perniagaan ini mula berkembang dan rangkaian kita sudah boleh mula berjalan sendiri.

Jadi, adakah ini sesuatu yang pelik sekiranya dalam modul FISH turut dimasukkan modul tentang bisnes Simkad Tone Excel? [klik sini untuk ke laman web FISH]

 

Saya beranggapan ini bukan sesuatu yang pelik malahan adalah suatu yang patut dimasukkan dalam modul FISH.

 

Maka, ahli FISH boleh lihat sendiri blueprint dan rahsia kejayaan Zamri dalam bisnes ni.

 

Setelah mengetahui rahsia kejayaan tersebut, ahli FISH ada pilihan, sama ada nak tiru 100% ataupun nak follow sekadar yang termampu. Malahan, kalau tak nak follow langsung juga tak ada siapa yang nak paksa.

 

Sebagai salah seorang ahli premium Formula Income Seumur Hidup, sudah tentu kita mahu sesuatu yang boleh dipraktikkan bagi merealisasikan impian untuk mempunyai pendapatan pasif yang boleh kita manfaatkan seumur hidup kita.

 

Persoalannya, dari mana datangnya pendapatan tersebut?

 

Adakah dari bisnes internet? Adakah dari bisnes Homestay? Adakah dari bisnes referral?

 

Sebaik-baik contoh, adalah contoh yang berpijak di bumi nyata dan berdasarkan kepada pengalaman sebenar. Bukannya contoh yang tercetus dari imaginasi penulis semata-mata.

 

Kalau begitu, ia hanya sebuah teori yang mana tiada seorang pun yang dah buktikan bahawa teori tersebut benar-benar boleh hasilkan wang.

 

Jadi, apabila anda dipersembahkan dengan modul berkenaan dengan Tone Excel, tak perlulah anda memandang sinis atau berprasangka.

 

Modul-modul ini disusun semuanya bagi membantu anda supaya lebih jelas, jalan yang mana satu yang anda ingin pilih. Jika tak suka, ada banyak lagi jalan lain yang anda boleh lalui.

 

Saya juga merupakan salah seorang pengguna dan ahli Tone Excel. Cuma bezanya, saya tidak lagi berada dalam rangkaian Zamri.

autodownline-toneexcel-penipu

Kini, saya lebih selesa membuat kerja pemasaran menggunakan sistem yang dinamakan sebagai sistem Autodownline seperti diatas ini.

 

Anda boleh klik pada pautan ini untuk sertai saya dalam perniagaan ini.

 

Apapun, matlamat kita sama. Kita nak hasilkan pendapatan tambahan dengan jalan yang halal.

 

Sekiranya anda ingin tahu dengan lebih lanjut apa lagi yang bakal dipelajari bersama Formula Income Seumur Hidup, bolehlah klik pada pautan ini.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s