Pendapatan pasif dari Program Pengiklanan Mobicow dan dibayar dalam USD

Baru beberapa hari yang lalu, saya ada cerita tentang pengalaman saya jana pendapatan dari program pengiklanan.

 

Dalam posting tu, saya lebih fokuskan kepada program pengiklanan menerusi syarikat Nuffnang.

 

Bukan sekadar cakap-cakap kosong tau. Buktinya pun saya ada sertakan bersama. Cuma kali ini, saya nak kongsikan satu lagi program pengiklanan yang tak kurang menariknya.

 

Program ini dinamakan sebagai Mobicow. Just for you to know, bagi mereka yang masih lagi mencari-cari cara macam mana nak jana pendapatan pasif, anda boleh gunakan program ini untuk jana pendapatan pasif di internet, ya dengan menyertai program pengiklanan Mobicow.

buat-duit-dengan-mobicow

Saya telah pun sertai program pengiklanan Mobicow ini sejak dari tahun 2016 lagi. Komisen pertama yang saya terima dari Mobicow adalah pada bulan Januari 2017.

 

Ok la.

 

Tak susah pun nak buat duit dengan program pengiklanan ni. Asalkan ada laman web sendiri, dan boleh masukkan kod iklan pada laman web tersebut, ia dah mencukupi.

 

Seterusnya anda tunggu sahajalah duit dari program pengiklanan ni berjalan dan masuk sendiri.

 

Baru-baru ini, saya juga telah menerima bayaran dari Mobicow.

bukti-pendapatan-dari-mobicow

Minimum payment untuk program ini juga tidaklah begitu tinggi. Seperti yang anda dapat saksikan, kita akan dapat bayaran apabila pendapatan kita mencapai jumlah minima iaitu sebanyak USD5 sahaja.

 

Lepas tu, pihak Mobicow akan terus buat pembayaran ke akaun Paypal kita.

 

Senang bukan kerja seperti ini?

 

Jadi, perkara-perkara seperti inilah yang anda bakal pelajari apabila menyertai Formula Income Seumur Hidup.

Klik sini untuk join.
Klik sini untuk daftar percuma.

 

Saya sendiri tak tau, sampai bila saya akan dapat bayaran seperti ini. Kalau melihatkan pada situasi semasa, boleh saya katakan, yang saya akan terus terima bayaran seperti ini selagi mana saya masih lagi mempunyai laman blog saya sendiri.

 

Memang tak rugi belajar ilmu buat duit macam ni, sebabnya bila kita praktikkan ilmu tersebut, kita juga yang akan dapat untungnya.

 

Even kalau income tu kita tak dapat serta merta, lambat laun kita pasti akan terima juga. Itulah yang saya sedang alami sekarang ini.

 

Pada hari ini, saya berkongsi dengan seberapa ramai orang seperti saya yang masih lagi mencari-cari cara sebenar, macam mana nak buat duit di internet.

 

Bukannya dengan menyertai program scam atau sekadar program orang cari orang, tetapi real program yang memang membayar atas hasil usaha kita.

 

Kesimpulannya, program pengiklanan Mobicow ini adalah salah satu daripada banyak cara yang anda sendiri boleh gunakan.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s