Bukti pendapatan dari program affiliate Involve Asia Julai 2017

Saya rasa setiap orang yang buat bisnes online, pasti akan merasai saat-saat dimana dia berada dalam keadaan yang paling lemah.

 

Buat apa pun rasa serba tak kena.

 

Dalam banyak keadaan, saya lebih suka menggunakan situasi diri saya sendiri sebagai contoh. Kalau cerita pasal orang lain, kadang tu kita pun tak berapa tahu, apakah yang kita lihat tu adalah seperti yang kita sangkakan, kan?

 

Kisahnya begini.

 

Dua tiga hari ni, saya rasa motivasi saya agak kurang. Saya berada dalam keadaan yang tidak berapa baik. Saya rasa, buat apa pun serba tak kena.

 

Tapi dalam keadaan serba tak kena tu, saya cuba juga gagahkan diri untuk kemaskini blog saya yang ini, iaitu blog Formula Income Seumur Hidup ini.

 

Sebenarnya saya ada banyak lagi blog.

 

Ada yang saya gunakan hosting berbayar, dan ada juga yang saya guna servis percuma macam ni. Nama yang saya gunakan untuk menulis pun, sengaja saya gunakan nama yang berbeza.

 

Ada sebab ke? Tak ada sebab yang spesifik. Tapi saya ada teori, yang saya rasa tak perlulah saya nak ceritakan background teori saya tu.

 

Saya menggunakan pelbagai platform untuk menulis dengan tujuan untuk kenalpasti apa dia hosting terbaik untuk blogger bagi tahun 2017 ini.

 

Nak dijadikan cerita, saya memang tak berapa bersemangat nak buat kerja-kerja penulisan dan pemasaran online ni. Apa tidaknya, lately sales dari program affiliate terasa agak slow, dan dalam masa beberapa hari lagi, ada hutang yang perlu saya bayar.

 

Tiba-tiba pagi ni, saya terima berita gembira. Ini dia yang saya maksudkan.

buat-duit-dengan-sistem-formula-income-seumur-hidup

Inilah dia emel yang saya terima dari pihak Involve Asia. Bagi mereka yang kurang familiar dengan format emel diatas, biar saya terangkan secara ringkas.

 

Biasanya kita akan dapat emel macam kat atas tu jika terdapat arahan pembayaran dibuat ke akaun bank kita. Dalam situasi saya, saya telah menerima bayaran sebanyak RM111 dari pihak Involve Asia. Bayaran pula adalah menerusi bank CIMB.

 

Sebab tu bentuk emel yang diterima adalah macam dalam screenshot tu. Jika anda minat nak buat duit dengan Involve Asia macam yang saya dapat tu, tapi masih kurang pasti macam mana caranya, mungkin saya boleh cadangkan anda baca posting saya yang tajuknya bagaimana cara mempromosikan produk Involve Asia sampai dapat komisen.

 

Bila nak buat duit online ni, kita kena yakin dengan apa yang kita buat. Asalkan kita dah buat seperti mana yang cikgu-cikgu pemasaran dah ajar pada kita, kita dah buat exactly sama macam orang-orang yang dah berjaya sebelum kita, maka percayalah, lambat laun kita pasti akan dapat hasilnya.

 

Masalah dengan banyak orang kita ialah mereka ni cepat sangat mengalah. Baru buat satu dua perkara dengan usaha yang tak seberapa, terus nak mengalah, sedangkan ada banyak lagi yang kena buat.

cara-join-formula-income-seumur-hidup

Jangan ingat nak buat duit online tu mudah sangat. Ia juga tak susah sangat jika dibuat dengan ilmu. Apa pun, untuk mantapkan lagi pemahaman dan pengetahuan tentang macam mana nak buat duit, bolehlah belajar dari modul Formula Income Seumur Hidup ini.

Klik sini untuk daftar sekarang. 
Klik sini untuk layari laman web FISH.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s