Program affiliate ini akan membayar anda komisen sehingga 3 level!

Adakah anda merupakan seorang peminat dan penggiat bisnes berasaskan program affiliate? Jika jawapan anda adalah ya, maka saya nak kongsikan satu peluang yang cukup baik untuk anda.

 

Saya ingin kongsikan kepada anda semua, satu program affiliate yang menawarkan struktur komisen yang tidak kurang hebatnya.

 

Selalunya, program affiliate ini hanya membayar komisen berbentuk one time sahaja. Komisen tersebut pula hanya akan dibayar apabila anda berjaya jual produk yang dipromosikan.

 

Seterusnya pendapatan anda akan terhenti disitu.

 

Tapi disini ada berita baik untuk anda. Saya ada temui satu syarikat yang menawarkan program affiliate dan membayar komisen hingga 3 level.

program-affiliate-3-level

Anda boleh klik sini untuk ke laman web syarikat
Anda juga boleh buat pendaftaran sebagai affiliate disini
Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut produk syarikat

 

Apa produknya? Ini merupakan satu soalan yang cukup penting. Apa yang membezakan antara program affiliate dengan lain-lain program buat duit (yang berkemungkinan adalah money game semata-mata) adalah program affiliate ini mempunyai produk yang benar-benar berkualiti dan dipercayai.

 

Program affiliate ini menawarkan komisen affiliate sehingga 3 level.

 

Jika kita bandingkan dengan Formula Income Seumur Hidup, ia memberi kita komisen setakat dua level sahaja.

 

Inilah yang saya suka dengan program affiliate.

 

Ikut suka hati kitalah nak join program apa. Asalkan kita tahu macam mana nak bahagikan masa untuk lakukan kerja pemasaran. Kerana dari kerja pemasaran yang berkesan itu nanti, barulah kita akan dapat hasil komisennya.

 

Saya nak bawa anda untuk baca semula artikel yang saya dah tulis sebelum ni. Tajuk artikel tersebut “bagaimana cara hasilkan pendapatan pasif seumur hidup menerusi program affiliate?

 

Dalam artikel tersebut, saya ada sebutkan, kalau nak cipta pendapatan pasif menerusi program affiliate, kita kena lihat sama ada program affiliate tersebut ada menawarkan struktur komisen seperti

  1. Recurring commission, atau
  2. Multi level commission

 

Satu perkara yang saya kira menarik dengan tawaran Formula Income Seumur Hidup ni ialah, mereka ada tawarkan multilevel komisen. Dalam contoh ini, program FISH ada tawarkan dua level komisen.

 

Sebab tu, saya merasakan agak rugi kalau anda tak ambik peluang ini dan sertai program FISH ini sekarang. Klik sini untuk join program FISH.

 

Berbalik kepada program affiliate yang menawarkan komisen hingga 3 level ni.

 

Sebenarnya syarikat ini menawarkan servis sewa wifi khas untuk mereka yang nak melancong ke luar negara. Sebagai contoh, jika anda ingin pergi ke China bagi tujuan memborong barangan dari China dan sebagainya.

 

Anda bolehlah sewa servis wifi ini siap-siap sebelum pergi ke China.

 

Bukan apa, bimbang nanti bila dah sampai di China, anda baru nak cari perkhidmatan wifi. Nanti terjejas pula jadual dan aktiviti anda kat sana.

 

Ok la. Kalau nak tambah portfolio pendapatan dari affiliate program, join program ini kat sini.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s