Jana Income Seumur Hidup menerusi bisnes simkad Tone Excel

Nama Tone Excel pastinya dah tak asing lagi.

 

Saya rasa, kalau sebut je nama Tone Excel, pasti ada antara pembaca blog ini yang pernah kenal seseorang yang pakai simkad ini.

 

Orang tu mungkin adalah ahli keluarga anda, rakan anda atau mungkin seseorang yang anda kenali di media sosial.

 

Tahukah anda, dengan menjadi pengguna simkad Tone Excel, anda juga berpeluang untuk buat duit secara pasif dan seterusnya dapat dijadikan sumber pendapatan seumur hidup anda?

 

Ah… saya pasti, benda ni pun anda dah tahu.

 

Mungkin anda tidak ada info yang lengkap mengenai peluang buat duit bersama Tone Excel ini, tapi sekurang-kurangnya anda tahu, dengan menjadi pengguna simkad Tone Excel ini, anda boleh buat duit.

 

Ok nah, ni bukti yang saya berjaya dapat duit dari Tone Excel.

formula-income-seumur-hidup

945115 tu adalah idp saya.  

 

Komisen dari Tone Excel ni saya terima pada 9 Jun 2017. Saya pun sebenarnya tak perasan yang pada tarikh tersebut rupanya ada komisen yang saya terima.

 

Saya ni join macam-macam program di internet.

 

Dalam satu-satu masa, saya akan promosikan beberapa program. Ikutlah mana yang sempat. Kalau sempat saya buat.

 

Bukan semua yang saya join tu akan memberikan hasil. Ada juga yang saya join, bila saya dah buat promosi, saya tak dapat apa-apa income pun ada.

 

Tapi bukan selama-lamanya saya tak dapat komisen tau. Ada juga yang saya dah join, selepas beberapa bulan, dapat rezeki yang tak disangka-sangka.

 

Program yang selama ini saya sangkakan tidak membuahkan sebarang hasil, tiba-tiba jadi duit pulak. Pun ada banyak yang macam tu.

 

Salah satu darinya ialah Tone Excel ni la.

 

Saya tahu yang dari program Tone Excel ni memang boleh buat duit. Jadi, apa lagi yang saya nak tunggu? Buat aje la. Nak kaji dulu? Dah kaji. Nak tengok dulu orang lain dapat duit dari program ni, dah tengok dah, dan memang ya, ramai je yang berjaya dapat duit dari program ini.

 

Memang betul. Ada juga yang tak dapat duit langsung. Jumlahnya pun ramai juga yang gagal dapat duit dari program ini.

 

Seterusnya kita kaji pula orang yang berjaya dapat duit dengan orang yang langsung tak dapat apa-apa.

 

Dari situ kita akan nampak perbezaan yang ketara…

 

Oh! Rupa-rupanya yang berjaya dapat duit ni sebab mereka berusaha. Mereka buat kerja pemasaran tanpa henti.

 

Mereka guna Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, guna blog, guna emel, guna website dan macam-macam lagi kaedah. Bila mereka tak berjaya dapat sale, mereka tak putus asa, dan teruskan kerja macam biasa.

 

Ya, memang la dia akan rasa kecewa bila usahanya tidak membuahkan hasil dengan serta merta.

 

Mungkin ibaratnya seorang petani yang tanam sayur. Satu hari, dia tanam sayur, dia siram air, dia bubuh baja dan bina pagar. Satu hari, berlaku ribut dan habis tanaman dia semua rosak. Adakah petani tu akan rasa kecewa? Sudah tentu! Adakah dia akan menyerah kalah dan lepas ni dah tak nak tanam sayur lagi.

 

Tidak sama sekali.

 

Petani tu akan cuba sekali lagi dan bersiap sedia dengan segala kemungkinan.

 

Tapi bila kita compare dengan orang yang gagal ni… kita tengok pun kita rasa meluat. Usahanya tak seberapa, tapi mengharapkan hasil yang menggunung tinggi.

 

“Cuma post kat wall FB je. Tapi tak ada yang minat. Saya dah tak tau nak buat apa lagi.”

 

Itulah masalahnya.

 

Dia (orang yang gagal tu la) hanya buat satu benda, kemudian bila tak ada hasil, terus give up. Dah tahu ilmu tu terbatas, kenapa tak ambik inisiatif untuk tambahkan ilmu?

 

Kalau tak tau sangat nak belajar kat mana, boleh belajar dari modul Formula Income Seumur Hidup ini. Klik sini kalau serius nak berjaya!

fish-formula-income-seumur-hidup

Ok la.

 

Panjang rasanya celoteh kali ini.

 

Saya harap, dari panjang-panjang yang saya taip ni.. ada la satu dua perkara yang bermanfaat untuk anda ya.

 

Kalau nak join team Formula Income Seumur Hidup, sila klik sini.

Kalau nak join network saya dalam bisnes Tone Excel menggunakan sistem autodownline, sila klik sini.

 

Advertisements

One thought on “Jana Income Seumur Hidup menerusi bisnes simkad Tone Excel

  1. Pingback: Masih belum ada kerja sambilan? Apa kata anda join Tone Excel – Kerja Sambilan Dari Rumah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s