RM1 pertama dari Formula Income Seumur Hidup

Buat kerja kena ada matlamat. Setuju?

 

Termasuklah kalau kita nak buat duit mahupun nak buat bisnes online. Kena ada matlamat dan tetapkan fokus, berapa banyak yang ingin dicapai.

 

Seseorang pernah kata pada saya,

“Rupa-rupanya kerja jadi lebih susah bila letak matlamat. Tapi kalau tak letak matlamat, tak rasa pun kesusahannya…”

 

Sekali dengar, ayat tu macam negatif. Tapi bila fikir semula, memang ada betul kata-kata tersebut.

 

Katakanlah, saya target nak dapatkan income RM200 dari program affiliate Formula Income Seumur Hidup. Maka saya perlu susun strategi bagi mencapai sasaran tersebut.

fish-formula-income-seumur-hidup

Antaranya yang saya perlu pertimbangkan ialah

+ Berapa banyak blogpost saya kena tulis dalam sehari?

+ Berapa banyak FB Posting saya kena tulis

+ Berapa banyak FB Fanpage saya perlu ada

… dan banyak lagi.

 

Kalau yang ada mailing list tu, boleh juga promosi guna mailing list dan tetapkan berapa kerap nak hantar emel kepada subscriber.

 

Berbeza dengan mereka yang tak ada matlamat. Orang yang begini biasanya, buat kerja pun ala kadar. Kalau ada rezeki, mereka cukup seronok. Kalau tak ada sebarang hasil mereka akan stop berusaha.

 

Kemudian mereka yang lebih radikal akan tuduh yang sistem Income Seumur Hidup ni tipu la, tak berkesan la, scam dan macam-macam lagi.

 

Padahal kalau kita perhatikan, dia sendiri yang tak berusaha, dan kalau usaha sekalipun, tak ada strategi. Bila tak ada strategi ni, biasanya kerja pun tak konsisten.

 

Sesetengah program affiliate cukup susah nak dapat income. Kebanyakkannya kena buat sale baru boleh dapat komisen.

 

Berbeza pulak dengan Formula Income Seumur Hidup ni.

 

Mereka turut menawarkan Pay Per Lead referrals program. Menerusi program ini, tak buat sale pun tak apa. Asalkan ada yang berikan nama dan emel, anda dah layak untuk dapat duit.

 

Setiap prospek yang beri nama dan emel, hasil daripada kerja pemasaran anda, anda akan dapat RM1. Saya juga dah berjaya dapat RM1 yang pertama pada hari pertama saya daftar ke program ini.

Sila baca: Contoh pendapatan apabila menyertai Formula Income Seumur Hidup 

 

Malahan bukan saya je yang dah mula jana pendapatan dengan sistem atau formula ni. Dah ramai yang dalam diam sedang kumpul duit dari program ini.

Itu pun saya pernah dedahkan dalam posting sebelum ini. Kalau nak tau siapa dia yang tengah syok kumpul duit tu, bacalah posting saya bertajuk: Bukti ramai yang dah mula buat duit dengan Formula Income Seumur Hidup!

 

Jadi, bagaimana dengan anda? Masih nak tunggu lagi ke?

 

Kalau anda fokus pada nilai RM1 tu, ia memang nampak rendah dan tak begitu bermakna. Tapi tahukah anda, setiap RM1 itu, ada potensi untuk berikan anda lebih banyak income.

 

Tadi saya terima emel dari Admin Formula Income Seumur Hidup.

 

Ya, saya dapat komisen.

buat-duit-dengan-formula-income-seumur-hidup

Kali ini jumlah yang saya dapat ialah sebanyak 50 sen.

 

Nak tahu kenapa saya dapat 50 sen?

 

Sebabnya ini adalah komisen yang terhasil daripada hasil kerja promosi direct referrals saya sebelum ini. Lagi rajin dia buat kerja, lagi banyaklah 50 sen saya akan dapat.

 

Saya cuma perlu tunggu hasil sahaja.

 

Amacam? Nampak kan ia boleh hasilkan pendapatan pasif.

 

Sebelum ada yang kata, saya ni duduk goyang kaki makan duit hasil orang bawah, saya nak bagitahu anda, saya tulis artikel ni pun dah kira usaha untuk buat marketing tau.

 

Jom klik sini untuk join program yang best ni.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s