Formula Income Seumur Hidup – Baru habis baca keseluruhan ayat di laman web

Baru berkesempatan membaca keseluruhan isi kandungan laman web Formula Income Seumur Hidup.

 

Banyak juga yang nak kena baca. Bila dah baca satu per satu, barulah mudah untuk faham. Mungkin ada yang masih tak faham, apa sebenarnya yang ditawarkan oleh Formula Income Seumur Hidup?

Klik sini untuk ke laman web rasmi.

fish-formula-income-seumur-hidup

Mudah.

 

Laman web tersebut menawarkan kepada anda, satu formula, yang mana jika anda follow rapat-rapat formula yang dikongsikan tu, anda juga bakal menikmati pendapatan PASIF seumur hidup.

 

Katakanlah, umur anda panjang, dan anda akan hidup hingga usia mencecah 70 tahun, maka sampai ke usia itu jugalah pendapatan tersebut akan anda perolehi.

 

Adakah pendapatan ini akan terhenti apabila anda meninggal dunia? Jawapannya TIDAK TERHENTI. Ini bukannya pendapatan aktif, yang mana kalau pendapatan aktif, kita akan dapat income selagi mana kita masih bekerja.

 

Kalau pendapatan pasif ia bukan begitu.

 

Once you start earning, you will always earned that.

 

Hah entah betul ke idak bahasa inggeris saya tu. Hentam je la.

 

Buat mereka yang masih kurang jelas, bolehlah buat macam yang saya buat. Baca laman web ini dari mula sampai habis.

 

 

 

Advertisements

One thought on “Formula Income Seumur Hidup – Baru habis baca keseluruhan ayat di laman web

  1. Pingback: Bukti ramai yang dah mula buat duit dengan Formula Income Seumur Hidup! | Formula Income Seumur Hidup FI$H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s