Contoh pendapatan apabila menyertai Formula Income Seumur Hidup (FI$H)

Program Formula Income Seumur Hidup ni dilancarkan secara rasminya pada 25 April 2017.

Boleh baca: Formula Income Seumur Hidup dilancarkan secara rasmi

formula-income-seumur-hidup

Sebelum program ini dilancarkan secara rasmi, saya dapat tahu memang dah ada yang promosikan program ini.

 

Mereka yang promosikan lebih awal ni kiranya adalah golongan inner circle la kot yang memang rapat dengan Zamri Nanyan sampaikan mereka boleh join lebih awal.

 

Awal-awalnya, program ini hanya memerlukan kita (sebagai affiliate) menyebarkan video secara percuma. Dalam video tu (yang diberikan secara percuma) Zamri akan bercerita mengenai 3 Langkah mudah nak buat duit pasif di internet.

 

Tapi hari ini, bila ianya dah dilancarkan, maka ditambah lagi satu cara untuk buat duit, iaitu menerusi jualan.

 

Siapa yang nak jadi ahli berbayar Formula Income Seumur Hidup, perlu buat bayaran sebanyak RM350. Saya rasa sekarang ni masih ada diskaun, jadi hanya perlu bayar RM250.

 

Ini produk informasi. Produk informasi dan dicampurkan sekali membership program. Siapa jadi member, memang akan dapat macam-macam informasi yang related dengan cara nak buat pasif income seumur hidup.

 

Saya baru join siang tadi, dan tak sangka tak promosi apa-apa lagi, saya dah dapat emel notifikasi yang mengatakan saya dah dapat komisen yang pertama.

 

Ini buktinya.

bukti-komisen-formula-income-seumur-hidup

Komisen ni nilai RM1.00

 

Maknanya, tadi ada yang buka laman web Formula Income Seumur Hidup menerusi link ini lepas tu dia ada masukkan nama dan emel untuk tonton video.

 

Disebabkan tu, maka dapat komisen yang pertama,

 

Anda minat nak dapat macam yang saya dapat tak? Mudah sahaja caranya. Ikut langkah macam ni.

 

(1) Buka laman web ini –> https://goo.gl/5CzTxs

(2) Nanti akan keluar Pop Up seperti kat bawah ni. Bila dah keluar pop up tu, anda masukkanlah nama dan emel.

cara-join-formula-income-seumur-hidup

(3) Tunggu emel balas dari sistem. Dalam emel balas tu jugak, anda akan ketahui cara nak buat duit sebagai ejen affiliate. Akan ada tawaran untuk jadi affiliate.

 

Basically, itu sajalah yang saya buat.

 

Senang kan.

 

Ok mula-mula memang dapat sikit je. RM1.00 yang pertama ni, sebenarnya ada potensi untuk jadi ratus-ratus ringgit.

 

Cuma kena usaha gigih.

 

Ok la. Cepat join sementara program ni masih baru. Klik ke –> https://goo.gl/5CzTxs

 

 

Advertisements