Formula Income Seumur Hidup dilancarkan secara RASMI

Hari ini, 25 April 2017, Formula Income Seumur Hidup atau dikenali juga dengan nama F.I.$.H dilancarkan.

 

Anda boleh klik ke sini untuk lihat laman web.

formula-income-seumur-hidup

Menerusi program ini, kita boleh jana pendapatan secara pasif seumur hidup. Buat kerja sekali sahaja, tetapi incomenya kita boleh nikmati sampai bila-bila!

 

Hebat, kan?

 

Bagaimana caranya? Silakan ke laman web ini.

 

Dua tiga menjak kebelakangan ni, saya asyik terbaca tentang Formula Income Seumur Hidup ni. Baca pun baca gitu-gitu je.

 

Kemudian tak lama lepas tu, saya dapati orang yang bercerita pasal program ni jadi makin bertambah ramai. Saya rasa macam ada sesuatu yang menarik pasal program ini.

 

Bila baca blog orang lain, dan beberapa blogger yang saya kenal, rupanya ada juga antara mereka yang dah join program ini.

 

Jadi saya pun luangkan 10 minit je untuk baca, apa sebenarnya disebalik program FISH ni. Orang putih kata, what the FISH?

 

Rupanya program ni menggabungkan teknik pemasaran affiliate dan beberapa teknik khas yang lain, untuk menjadikan ianya lebih menarik.

 

Saya tak perlulah kot nak cerita panjang-panjang kat sini, sebabnya ni baru perkongsian saya yang pertama. Ada banyak lagi saya nak cerita dimasa akan datang. Saya cerita satu per satu la tapi.

 

Macam tu harapnya lagi senang nak faham dan lagi senang nak hadam nanti. Apapun, anda boleh ketahui lagi banyak dari laman web rasmi. Klik kat sini.

 

Kalau nak tau yang versi tak rasmi, boleh baca dalam ni.

 

Ikuti blog saya ini, Formula Income Seumur Hidup, untuk mengetahui update terkini mengenai program ini dan apa yang menarik tentang program ini.

Advertisements

One thought on “Formula Income Seumur Hidup dilancarkan secara RASMI

  1. Pingback: Contoh pendapatan apabila menyertai Formula Income Seumur Hidup (FI$H) | Formula Income Seumur Hidup FI$H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s